Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΤΗΣ ΣΤ' ΔΗΜ. ΣΧ. ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ,ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε (2019)





Πληροφορίες

Το Μουσείο λειτουργεί από το 1990, σε ένα ιδιόκτητο διώροφο κτίριο στη Νέα Κηφισιά. Διαθέτει χώρους στους οποίους φιλοξενούνται οι μόνιμες συλλογές του, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, μικρή αίθουσα προβολών, βιβλιοθήκη και εργαστήριο. Εξωτερικά, διαθέτει κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για την υποδοχή των επισκεπτών του.

Διεύθυνση: Πρωτέως 25, Νέα Κηφισιά 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6201999 - 210 6201899

E-mail: otegroup-museum@ote.gr      

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00 (τελευταία είσοδος στις 16:00), καθώς και δύο Κυριακές κάθε μήνα 09:00-16:00 (δείτε εδώ πότε το Μουσείο είναι ανοιχτό)

Είσοδος: ελεύθερη

Πρόσβαση
Το Μουσείο βρίσκεται κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό Κηφισιάς (περίπου 20΄ λεπτά με τα πόδια), λίγο μετά τη διασταύρωση της οδού Τατοΐου και Χ. Τρικούπη.
Από την πλευρά της Χ. Τρικούπη στο ύψος της στάσης Γαλήνη.
Από Εθνική Οδό (Αθηνών-Λαμίας) στο ύψος του Λαϊνόπουλου, δεξιά.

Πάρκινγκ
Δεν διατίθεται πάρκινγκ για το κοινό. Γενικότερα όμως η περιοχή έχει μεγάλη ευκολία στην εύρεση θέσεων στάθμευσης.





ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ:































Εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολικές ομάδες
Απευθύνονται σε μαθητές προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Πρόκειται για εικαστικά και τεχνολογικά εργαστήρια με θέμα τις τηλεπικοινωνίες, ενημερωτικά προγράμματα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και θεατρικές παραστάσεις. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Δευτέρα-Παρασκευή, ώρες 09:00-17:00, ηλεκτρονικά. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολικές ομάδες προσφέρονται δωρεάν και διεξάγονται από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Μάιο μήνα κάθε σχολικής χρονιάς.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για οικογένειες
Απευθύνονται σε ηλικιακές ομάδες 4-6 και 7-16 ετών, με τους γονείς/συνοδούς τους. Πρόκειται για μουσειοπαδαγωγικές δράσεις οι οποίες αντλούν τη θεματολογία τους από τα εκθέματα του Μουσείου. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Δευτέρα-Παρασκευή, ώρες 09:00-17:00, ηλεκτρονικά. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα για οικογένειες προσφέρονται δωρεάν και διεξάγονται από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Μάιο κάθε σχολικής χρονιάς.


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


ΣΥΛΛΟΓΕΣ

ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:





                                                  ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ