ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΥΛΙΚΑ:
- 500γρ. βούτυρο αγελάδος
- 500γρ.ζάχαρη
- ξύσμα από 3 ακέρωτα πορτοκάλια
- 2 βανίλιες
- 1/4 κ. γλ.μαστίχα κοπανισμένη
- 1 πρέζα αλάτι
- 4 αυγά
- 120 γρ. χυμό φρέσκο πορτοκάλι
- 1κ.γλ. κοφτό σόδα μαγειρική
- 1350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 10γρ. μπέικιν πάουντερ (μισό φάκελο)
για το διάλυμα αυγού
- 2 κρόκους αυγού
- 2 κ. σ ζάχαρη
- 4 κ.σ νερό
160 βαθμούς κελσίου 25 λεπτά αέρα
ΣΤ. ΤΑΞΗ ΔΗΜ. ΣΧ. ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ 2019 ΔΑΣΚΑΛΑ: ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου